,,O mică bibliotecă ce creşte în fiecare an este o parte onorabilă din istoria unui om.''
Henry Ward Becher
media1.gif

Amazing books on PhotoPeach

Micul nostru învăţăcel,

Fii binevenit în lumea minunată a cărţilor!
Acum, când ai descoperit taina cititului , ştim cât eşti de nerăbdător să călătoreşti singur în această lume fascinantă .
Vom alege cu grijă şi cu dragoste pentru tine , basme, povestiri, legende, poezii şi alte specii literare despre care încă nu ai învăţat. Am considerat însă că dacă îţi vei opri privirea şi gândul asupra acestora vei dobândi un pas înainte în înţelegerea lor viitoare.
Scriitori de renume ţi se adresează cu alese cuvinte pe care ar fi bine şi tu să le reţii în compuneri şi mai ales în comunicarea de zi cu zi .
Limba noastră românească este atât de frumoasă şi de bogată încât ţi-ar putea fi un ghid preţios în acest început de drum al cunoaşterii .
Vei afla din textele citite că binele învinge răul, adevărul distruge minciuna , că ţara noastră este un mic colţ de rai , iar poporul căruia îi aparţii a plătit, de cele mai multe ori cu viaţa , libertatea ei.
Citeşte pentru a cunoaşte ! Cunoscând vei preţui şi vei reuşi să devii ceea ce noi aşteptăm de la tine : un om adevărat!
DSC00248.JPG